Ons beleid naar onze klanten


Bij ons staat centraal: “het aanbieden van optimale oplossingen voor de best mogelijke invulling en  beleving van het kopje koffie, het kopje thee of cacao”. Optimaal, en op elk  elk moment van de dag, een “lekker bakkie”  ter beschikking. Optimal Coffee zorgt dat deze drankjes voor iedereen en altijd beschikbaar zijn.

Daarbij kunt u altijd rekenen op de persoonlijke aandacht die u als klant verdient. Zodat, wat er ook gebeurt, u van één ding altijd zeker bent; “dat uw kopje koffie optimaal ter beschikking staat voor uw gast, patiënt, klant, medewerker en natuurlijk voor u zelf”. Dat zal betekenen op ieder moment de beleving van ontspanning en gastvrijheid.

Optimal Coffee biedt voor iedere onderneming een pasklare oplossing.

We leveren naast ons standaard assortiment ook een volledig pakket duurzame producten, koffiemachines, accessoires en dienstverlening op maat. Kortom, een compleet pakket om u altijd en zeker optimale leveringen en dienstverlening te kunnen bieden. Bij Optimal Coffee werken wij vanuit een drietal speerpunten;

    Respect voor mens & milieu
    Totale dienstverlening
    Klantgerichte oplossingen

Bij Optimal Coffee

subfoto

Staat de klant centraal
Bestaat de keuze uit een ruime sortering
transautomaten en producten
Staat technische, vakkundige -en
transsnelle service ter beschikking
Ontzorgen we de klant door maatwerk
Hebben de adviseurs tijd voor
transpersoonlijk advies

Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies over de concepten om u optimaal te kunnen voorzien van een heerlijk kopje koffie, thee of een van onze overige producten. Bij vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons op via info@optimalcoffee.nl of via het contact formulier.